Bedazzled
Yoo hoo ! XD| Dashboard | +Follow
Halo , Hola , Helo , Hula semuanya ! =))
Ahad, 22 Januari 2012 | 6:47 PTG | 0 dazzle(s)
Assalamualaikum .
Lama dah tak update blog .
hha .. aku penat sangat dan mau lepaskan rindu aku sama keluarga ..
sampai terlupa dengan blog nie . #whahha , kejam!
nasib baik kawan aku yang comey - loteh ingatkan .
Thank you , Aainaa.
eh , eh korang !
yang sedang form 1 ataupun y sdah form 1 msti ada orientasi kan ?
ermm , adakan ? owh . 
mesti korang fikir aku mau tanya sesuatu kan ?
Tapi , to this time . No Question ! XP
aku sebenarnya tak tahu mau post apa .
hhha.tulah tajuk dia pun blur ..
Korang cuti sampai bila ek ?
Kita sampai hari Rabu nie .
Tulah , tak puas hati sama Cousin aku seminggu sekolah dia cuti .
dia sekolah di KK High School . 
tengkkk .. yelah aku fham dia skola cina kan .
mstilah bgitu . lgipun skrang Tahun Baru Cina .
oklah , baii kite nk buat krja rmah y berlambak sambil bca Mangga Online #taksiapajugaktu.
Gong Xi Fat Choi untuk yang merayakan ! :>

OLD / NEW