Bedazzled
Yoo hoo ! XD| Dashboard | +Follow
So?What?
Jumaat, 2 Disember 2011 | 10:47 PTG | 0 dazzle(s)
Helo earthlings! :)
Azka baru jerk tdi pulang dri pda rmah orang kahwin.
Sape kahwin ? aku ?bukan!tpi , my saudara .
Masa tengah syok - syok makan . #walaupun , aku bukannya hbis mkan.not in selera.
Aku letaklahkan pinggan y msih berisi tu di kerusi y kosong.
tetiba , ada satu awek dengan lenggak-lengguknya dengan senang hatinya ambil kerusi aku.
tapi , dia berpatah balik ke tempat hidangan makanan coz , forget to take a drink .
and then , aku pun ambillah kerusi tu blik .
erm , budak pompuan tu marahlah . trus ambil krusi lain y kosong .
Tapi , salah aku gak kan ? dia mna tau krusi tu sdah ada orang .
but ,  what is the problem are?
masa dia lintas di blakang aku .
dia ckp "ish , sdahlah empat mata . "
Ergh , punya main geram aku dengar dia cakap aku macam tu.
apa masalahnya ? kalau aku pakai spek ?
ergh .. dripada kau NENEK KEBAYAN PAKAI MEKAP TERLEBIH! :P
I don't want to say ill - mannered like this .
Memandangkan awak seorang NENEK . # haha .. masi tk puas hti .T.T
tak thu lah mau ckp apa.
But , masa kemarahan aku direnjis sdikit air . aku dh sedikit tnang .
dan ,
dgan kmarah y msih ada . tanpa rasa bersalah . # smpai , mak NENEK tu pun dgar .
I say "SUDAHLAH EMPAT MATA "
haha .. tersedak trus NENEK tu . :P
ko fkir aku tk brani !? yeah , aku ulang blik ayat tu . biarlah mak ko dengar.aku tk kesah.
Kalau mak kau pn mrah kw . Alhamdulillah .
biarlah ko ! siapa suruh kau cri psal . aku tk de pun sumpah seranah kat ko .
 tpi , memang slah aku sbab ambil tu krusi BALIK tiba - tiba .
But,tk yah lah sumpah aku ye .
aku langsung tak nak perhargaan seperti itu . ya ?

Masa aku dah kat atas rumah pengantin . aku tengok NENEK tu blik . haha .. #actually ,she is remaja.mcam 15 ataupun 16 . :P

OLD / NEW