Bedazzled
Yoo hoo ! XD| Dashboard | +Follow
Bola!:)
Isnin, 21 November 2011 | 10:28 PTG | 0 dazzle(s)
Alhamdulillah!Malaysia telah menang mengalahkan Indonesia.Meskipun kesuluruhan SeaGames kite bkan y pemenang tpi,Indonesia y menggodol juara.Walaubagaimanapun , rasanya Bgi Indonesia ia penting dan juga Malaysia dan seluruh Negara y ikut.betul??

Seriously,bertanyakan darimana asal-usul budak secomel seperti aku mula minat akan bola.Bahkan aku ini perempuan.Tapi , dunia sekarang ramai dah pompuan y buat-buat samseng kn?haha .. so what?Mengenai sejarah aku minat bola sepak adalah bermula daripada detik yg Piala AFF Suzuki.Final!SaFee Sali lah heronya.Ui , gila minat safee sali lpas tu.Dan,Masa tu time tu Malaysia melawan Indonesia.Dan,sekali lagi sejarah berulang.

Pada 21/11/2011,Harimau Muda telah membaham Sang Garuda Muda.#statement aku kli ni agak pedas.Semasa perlawanan berlangsung,perbagailah kerenah keluarga aku tu.Mula-mula mak aku dh mls dah nk tgk bola spak .. sbab,bila ada peluang tidak jga dapt.So,mak aku dan bapa aku pn prgilah dapur.Tinggallah,Aku bersama Cousin dan adik kecil di ruang tamu.Adik aku y ke-2 sebuk main PSP.mlas dh nk tgk.Tiba-tiba,kepala bertuah telah menjaringkan GOLL!!aku,sma cousin dan adik!GOLLLL!bapa aku,mak dan adik sibuk prgi ruang tamu.haha..

Dalam mengisi masa luang aku pun menari..sma adik and cousin.huhu..lagu korea lgi tu.tpi,part pling best lagu Hands UP-2PM Banyak aksi y dpt dilihat.Oklah ini jarklah,Bye!:)

Baru first time tulis panjang gini.#Panjang untuk Bdak y pemalas.-,-

OLD / NEW